Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης): Προεπιλογές για ομάδες της Γερμανίας


Εθνικός Κεραμιδίου: Προεπιλογές για ομάδες της Γερμανίας


Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ)

Στις 5 Οκτωβρίου τα επίσημα δοκιμαστικά για τελική επιλογή σε ομάδες της Γερμανίας

Δεκάδες παιδιά γενν. 1998-1999 με όχημα το ταλέντο και καύσιμο το όνειρο για...
μεταγραφή σε ομάδα της Γερμανίας, θα δηλώσουν και φέτος συμμετοχή στην προεπιλογή του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, προκειμένου να επιλεγούν και να συγκροτήσουν τους "25" που θα κληθούν το πρωί του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2013, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, στην Κατερίνη.
Οι φετινές προεπιλογές εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών για ομάδες της Γερμανίας, οργανώνονται από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου) με υπεύθυνο τον Kώστα Μυστακίδη, (scouting/ Greece της Sport Experte).
Την ευθύνη των επιλογών για την Sport Experte έχει ο Oliver Wölki, πρόεδρος της εταιρίας, όπως και ο Klemens Hartenbach επικεφαλής scout της SC Freiburg.
Εκτός από τους προαναφερόμενους, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες Γερμανικές ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν και αυτές εκπροσώπους για λογαριασμό τους, και να αξιολογήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα.
Οι μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής, δίνουν την εικόνα ότι τα φετινά δοκιμαστικά θα είναι και πάλι σε επιτυχή βάση.
Ο Ελληνας της ομάδας των διαμεσολαβητών της Sport Experte, Κώστας Μυστακίδης, έχει καθημερινή επαφή με ποδοσφαιριστές, οι οποίο στέλνουν τα βιογραφικά τους από όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουν κληθεί αρκετοί για προεπιλογή στις εγκαταστάσεις του Νέου Κεραμιδίου.
Φέτος θα δοθεί βάση στις επιλογές σε παιδιά γεννημένα το 1998 και 1999, ανεξαρτήτως θέσης και σε ειδικές κατ' επιλογήν περιπτώσεις θα δοκιμαστούν κάποια παιδιά διαφορετικών ηλικιών, αλλά πάντα σε αυτό το ηλικιακό πλαίσιο.
Ήδη κάθε Τετάρτη στις 18.00 το απόγευμα στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου, προσέρχονται ποδοσφαιριστές για δοκιμαστικά προεπιλογής.
Η πετυχημένη αυτή πρωτοβουλία της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά θετική εντύπωση στους κύκλους του ποδοσφαίρου, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα συγκεντρωθούν μερικοί από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα και από τις καλύτερες ακαδημίες, καθώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το γεγονός αυτό, θα δώσει τη δυνατότητα στους Γερμανούς σκάουτερ, με την συνδρομή του Κώστα Μυστακίδη να επιλέξουν και να θέσουν υπό την σκέπη τους επίλεκτους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για τη Γερμανία.
Αξίζει να υπογραμμιστεί, πως από την περσινή προεπιλογή (Οκτώβριος 2013), που άνοιξε την αυλαία της σχετικής διαδικασίας, ταξίδεψαν με έξοδα των Γερμανών διαμεσολαβητών στο Φράιμπουργκ αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον δέκα επίλεκτοι, με τους δυο από αυτούς να βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο και πολύ κοντά στην μεταγραφή τους.
*Το acadimies.gr δεσμεύεται ηθικά να μην αναφέρει τα ονόματα των παιδιών, καθώς αυτό δεν θα ήταν προς όφελος τους σε αυτή τη φάση της επιλογής..
***Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να συμμετέχουν στις προεπιλογές, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Κώστα Μυστακίδη στο τηλέφωνο 6974328920.
*Klemens Hartenbach SC Freiburg: Chiefscout , Sporting director
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
και εδώ τις απόψεις του Κλέμενς Χάρτενμπαχ  http://www.badische-zeitung.de/sport/scfreiburg/wie-der-sc-freiburg-nach-talenten-sucht-auf-der-ganzen-welt--40857783.html

ΠΗΓΗ: http://www.acadimies.gr/
Επιμέλεια / Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου
acadimies.gr


Sport Experte – Profis beraten Profis

Unser Grundsatz: Klasse statt Masse. Durch diesen Ansatz können wir unseren jungen, talentierten Spielern, welche wir vorab durch ein professionelles, erfahrenes Scouting Team gesichtet haben, ganzheitlich und inividuell nach ihren Bedürfnissen beraten und betreuen.

Oliver Wölki, André Kübler

Oliver Wölki und André Kübler

Geschäftsführer und Spielervermittler (lizenziert von Deutschen Fußball-Bund e.V.), Berater
Telefon: +49 (0) 7131 797979-20, Telefax: +49 (0) 7131 797979-60
E-Mail: o.woelki@sportexperte.com bzw. a.kuebler@sportexperte.com
Robert Holzhacker

Robert Holzhacker

Scouting (Österreich/Osteuropa)
E-Mail: r.holzhacker@sportexperte.com

Gregor Finkelmeyer

Gregor Finkelmeyer

Scouting
E-Mail: g.finkelmeyer@sportexperte.com

Kostas Mystakidis

Kostas Mystakidis

Scouting (Griechenland)
E-Mail: k.mistakidis@sportexperte.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima