Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-5 - ΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ




Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 
Ένας διαιτητής (Παντερμαλής) για γέλια  και ένας προπονητής - ποδοσφαιριστής (Μανίκας) για κλάματα και για λύπηση, ήταν οι πρωταγωνιστές επεισοδίων, που φέρνουν το ποδόσφαιρο έναν αιώνα πίσω.
Θα αναρωτιέται κανείς γιατί. Πρώτη ποδοσφαιρική ενέργεια του κ Μανίκα στο 5 λεπτό να αφήσει την μπάλα στη γωνία του κόρνερ, να ορμήσει στον ......
ποδοσφαιριστή Βαφειάδη του Εθνικού, να τον γρονθοκοπήσει μπροστά στο διαιτητή και ο διαιτητής όχι απλά δεν τον απέβαλλε, αλλά έκανε πώς δεν είδε, και βέβαια ένας και μοναδικός λόγος μπορεί να το εξηγήσει αυτό, ότι έτρεμε σαν το ψάρι πάνω του.
Στο επόμενο λεπτό (6 λεπτό), ο Τσιώμης δέχτηκε γροθιά εκτός φάσεως και αυτό ο διαιτητής δεν το είδε. Παρά ταύτα όσο και αν η κλωτσιά έπεφτε βροχή χωρίς ούτε μία κάρτα, οι νεαροί παίκτες του Εθνικού είχαν το ποδοσφιαρικό θράσος και ζωγράφιζαν στο τερέν, πέτυχαν το πρώτο γκολ 0-1 με τον Τσιώμη με σουτ μέσα απο την περιοχή στο 30 λεπτό και το 0-2 στο 42 λεπτό με σουτ βολίδα του Μαυρόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.
- Τον διαιτητή που δέν έδειξε τουλάχιστον 3 κόκκινες στο πρώτο ημίχρονο, τον πολιόρκησαν στην ανάπαυλα, στα αποδυτήρια οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου  και τον στόλιζαν κανονικά, ακόμη δέν μπορεί να το χωρέσει ο νούς γιατί.Γιατί  τους χαρίστηκε;
- Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί του Εθνικού, παρότι η κλωτσιά έπεφτε σύννεφο και ο διαιτητής ούτε φάουλ ούτε κάρτα, δεν πτοήθηκαν έπαιξαν ψυχωμένα, άλλαζαν την μπάλα γρήγορα και απέφευγαν τις κλωτσιές και ο διαιτητής τίποτε .Ότι όμως και να γινόταν οι παίκτες του Εθνικού όμως έπαιζαν ποδόσφαιρο και όχι κλωτσιές, πέτυχαν άλλα δύο γκολ ένα με τον Σαμαρά στο 65 (0-3) με σουτ μέσα από την περιοχή και ένα με τον νεοεισελθόντα Ξάφη στο 70 λεπτό με σουτ βολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής (0-4).
- Με την επιτευξη του 4 τέρματος, απο τον 15χρονο Βαγγέλη Ξάφη,ο νεαρός πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλλα του η οποία έπεσε στο τερέν στο κέντρο του γηπέδου και ο νεαρός ήλθε στον πάγκο να πανηγυρίσει.Με την επιστροφή στο κέντρο του γηπέδου για να γίνει η σέντρα, ο διαιητής ορθά τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.Ο ποδοσφαιριστής για δευτερόλεπτα έψαχνε τη φανέλλα του, την οποία είχε πάρει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής κύριος Μανίκας, ο οποίος την φτύνει, την δίνει στον νεαρό ποδοσφιαριστή και τον λούζει με ότι κοσμητικό επίθετο μπορεί να φανταστεί κανείς.Ο Διαιτητής; μπροστά, σε απόσταση αναπνοής.Τί κάρτα έδειξε; καμία.
- Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας με προτροπή του κ Μανίκα και με την ανοχή του διαιτητή, συνέχιζαν να παίζουν κλωτσιές και ο διαιτητής να κάνει τον Ιταλό. Σε φάουλ του Μανίκα στο 73 μείωσαν σε 1-4.
Σε υπόδειξη του β επόπτη για οφσάιντ στο 75 λεπτό, εις βάρος της τοπικής ομάδος , ο επόπτης δέχτηκε επίθεση τριών ποδοσφαιριστών με πρωταγωνιστή τον Μανίκα, διεκόπη το παιγνίδι για δέκα λεπτά ,οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια και μετά ξαναβγήκαν χωρίς να δείξουν ούτε μία κάρτα κίτρινη.
Μάλιστα εκείνη την ώρα φίλαθλος της τοπικής ομάδος πατέρας 2 ποδοσφιαριστών του Νο 3 και Νο5 μπήκε μέσα στο γήπεδο και επιτέθηκε στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Γιώργο Τσαουσίδη και αντί ο διαιτητής να διακόψει το παιγνίδι έδειξε κόκκινη στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα που προσποθούσε να αποφύγει χτυπήματα, ενώ οι δύο ανωτέρω ποδοσφιαριστές, βγήκαν απο τον φράκτη πάνω στην κερκίδα και επιτέθηκαν σε φίλαθλο.Κάρτα σε αυτούς;καμμία..
Με τη συνέχιση του παιγνιδιού ο Εθνικός πέτυχε και 5ο γκόλ με δυνατό σούτ φάουλ του Βαφειάδη.
Αυτό που σήμερα είδαμε στο γήπεδο γυρνάει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω και αυτούς τους διαιτητές που τους ανακαλύψατε; Ένα παιγνίδι που έληξε 1-5, όταν η μία ομάδα που έπαιζε μπάλλα και η άλλη ομάδα έπαιζε καράτε, όταν ο υπαίτιος προπονητής ποδοσφαιριστής έγινε ο φόβος και ο τρόμος του διαιτητή, που δεν είχε τα κότσια να δείξει μία κάρτα, πώς να μήν πάει πίσω το ποδόσφαιρο.
Στο τέλος ολοκληρώθηκε η αποστολή, ο κ Μανίκας και το Νο 5 της τοπικής μπήκαν πονηρά μέσα στα αποδυτήρια του Εθνικού και γρονθοκόπησαν τον ποδοσφαιριστή Μαυρόπουλο.Καλά που ήταν τρεις συγκεκριμένοι παράγοντες του Αγίου Δημητρίου, ο κ Γιώργος, ο Κώστας ο Βαλτασάρης και ένας άλλος κύριος με γυαλιά και ο ποδοσφαιριστής με τον Νο11 οι οποίοι μπήκαν μπροστά για να σταματήσουν οι φασαρίες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και ο λόγος των επεισοδίων ποιός; επειδή οι νεαροί έπαιξαν μπάλα και πέτυχαν 5 γκόλ;
Γεγονότα ντροπής και αίσχους. Αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κ Παντερμαλής, διαιτητής του αγώνα, άν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει διαιτητή.
Θέλαμε να ξέρουμε η επιτροπή διαιτησίας, γνωρίζει τι δυνατότητες έχει ένας τέτοιος διαιτητής; Γνωρίζει ότι ο Άγιος Δημήτριος και πέρυσι έκανε τα ίδια στο πρώτο γύρω; Φέτος ήταν πολύ χειρότερα από πλευράς διαιτητού, ένα μα ένα φάουλ δεν έδωσε σωστά και δεν έδειξε ούτε μία κόκκινη, όταν έπρεπε να δείξει τουλάχιστον 5.Αλλά που να βρει το θάρρος, σφύριζε με την ψυχή στην κούλουρη.. Πώς να μην αποθρασύνονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές, που όταν δεν μπορούν να παίξουν μπάλα, παίζουν κλωτσιές ατιμώρητοι;
Να σημειωθεί ότι στο 85 λεπτό βγήκε τραυματισμένος από το παιγνίδι ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Τζίνοβιτς από ποδοπάτημα εσκεμμένο ποδοσφαιριστού της τοπικής ομάδος  μπροστά στα μάτια του Διαιτητή και ενώ σφύριξε το φάουλ φάουλ ούτε κίτρινη κάρτα.
ΥΓ1. Επίσης να υπενθυμίσουμε στον κ Μανίκα, ότι όλες οι ομάδες έχουν την ιστορία τους και δέν μπορεί κανείς να φτύνει ξεδιάντροπα τη φανέλλα. Και αυτή η ομάδα που ιδρύθηκε το 1951 σε αυτό το μικρό προσφυγικό χωριό, κουβαλάει μία ιστορία και πρέπει να την σέβεστε.Πρέπει να σέβεστε την ομάδα που τα τελυταία χρόνια μορφώνει ποδοσφαιρικά και ηθικά, μικρά παιδιά.Πρέπει να σέβεστε ότι διαθέτει στις τάξεις της μικρούς ποδοσφαιριστές μέλη των Εθνικών ομάδων και των μικτών της Πιερίας.Αν δεν το γνωρίζετε άς το μάθετε.Κάποτ εκαι εσείς κ Μανί΄κα περάσατε απο αυτές τις ηλικίες και υποτίθετε πάιξατε ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο.
Αναφερόμαστε σε εσάς κ Μανίκα γιατί είστε ο πρωτεργάτης τέτοιων ενεργειών μαζί με άλλους τρείς ποδοσφαιριστές.
Πέρισυ κύριε Μανίκα στον πρώτο γύρο κάνατε τα ίδια και πετύχατε να αντρέψετε με τις κλωτσιές ένα παιγνίδι με 0-2 στο ημίχρονο.Φέτος δέν τα καταφέρατε.
Ηλθατε στο β γύρο, μάλιστα κερδίσατε με 0-1 και αποαλύσατε της φιλοξενίας των παραγόντων του Εθνικού και την άριστη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας,
Το καλό που έχετε να κάνετε για το ποδόσφαιρο είναι να σταματήσετε να ασχολείστε.Προσβάλλετε το ποδόσφαιρο και το ιστορικό χωριό Σας.Τι σας έφταιξαν οι 15χρονοι της ομάδος μας που θα πάνε στο σχολείο τραυματισμένοι, που έχουμε μαθητές του 20 και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφιαρο σε υψηλό επίπεδο;Γιατί; γιατί παίζονυ ποδόσφαιρο και μπορούν να κερδίσουν έναν αντίπαλο;επειδή εσείς κ Μανίκα δέν μπορείτε; έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Και εμείς σεβόμαστε την κάθε ομάδα που είναι καλύτερη απο εμάς, αλλά και κάποιες που δέν εχουν το ίδιο ποδοσφιαιρκό επίπεδο με εμάς.Εσείς τι διδάσκετε ποδόσφαιρο ή καράτε;
Επιτεθήκατε κ Μανίκα μέσα στα αποδυτήρια σε ποδοσφιαριστή (Μαυρόπουλο) τον οποίο κατά τη διάρκεια του παγνιδιού τον βρίζατε υπο την ανοχή του Διαιτητή και είχατε το θράσος στο τέλος να τον κεράσετε ποροτκαλάδα γιατί;για να εξιλεωθείτε ή για να του φύγουν τα σημάδια και η ζαλάδα;Αν σήμερα εσείς και ο συμπαίκτης σας δέν είστε στο κρατητήριο το οφείλετε στη διάθεση του πατέρα του νεαρού Μαυρόπουλου και στη συγγνεική σχέση που έχει ο κύριος με το Νο5  με ποδοσφαιριστή της ομάδος μας.Αλλά μία λέξη σας ταιριάζει ντροπή!!! Ολα αυτά τα πράξατε γιατί δέν υπήρχε διαιτητής να σας στείλει εκτός γηπέδου.
Εμείς κύριε Μανίκα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και μόνο.Ευτυχώς που στην Πιερία δέν υπάρχουν πολλοί μιμητές Σας.
ΥΓ2.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΜΠΤΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

ΥΓ3. Ας μάθει κάποιος στον  Διαιτητή Παντερμαλή ότι δεν κάνεις διακοπή παιγνιδιού για βάναυση ή ανάρμοστη συμπεριφορά παικτών στον αγωνιστικό χώρο,  άν δεν επιβάλλεις τις ανάλογες πειθαρχικές κυρώσεις, δηλαδή τις κάρτες. Δεν το διακόπτεις και μετά γυρίζεις μέσα χωρίς καμία κάρτα, ενώ έχουν γίνει όργια.
Οτι σε ένα παιγνίδι με σκόρ 1-5 και με παιδιά μικρής ηλικίας, δέν τα αφήνεις απροστάτευτα στις κλωτσιές και στα βρισίδια χωρίς μία κάρτα.Ισως να μήν φταίει μόνο ο κ διαιτητής κ Παντερμαλής (πρώτη φορά σφύριζε απο ότι μάθαμε)  αφού τόσο μπορεί. Φταίει όμως και η επιτροπή που τον όρισε και δέν συνυπολόγισε την συμπεριφορά του κ Μανίκα και της παρέας του στο μεταξύ μας περσινό παιγνίδι.
Στο φύλλο αγώνα, δέν γράφτηκε τίποτε για τη διακοπή, τίποτε μα τίποτε για όσα άλλα συνέβησαν, μόνο για την κόκκινη κάρτα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της ομάδος μας. Αν δέν ήταν κανείς στο γήπεδο, θα νόμιζε ότι το παιγνίδι ήταν εκκλησία.
http://ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr/2013/11/1-5.html
απο τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Κ): ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ (65 ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΞΑΦΗΣ) , ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΤΑΚΟΣ, ,ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ (ΜΑΝΩΛΑΣ 80),ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ,ΤΣΙΩΜΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (75 ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ).   

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 10ης-Βαθμολογία-Επόμενη 11η αγωνιστική


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  3-0
ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ -∆ΟΞΑ10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  1-1
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ  2012 -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-1
ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  -ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  1-4
∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  1-2

∆ΙΑΣ Α. ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  1-5
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ -ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  1-0
∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  5-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πύδνα Κίτρους  26
2.Διαγόρας Σεβαστής 26
3.Διόσκουροι 26
4.Ταύρος Ελάφου 25
5.Όλυμπος Βροντούς 17
6.Γ. Ολύμπιος Λόφου 16
7.Δόξα Μοσχοχωρίου 16
8.Αναγέννηση Σβορώνου 15
9.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 15
10.ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 15
11.Ατρόμητος Κατερίνης 11
12.Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα 6
13.Δίας Δίου 6
14.Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 5
15.Δίας Α. Δημητρίου 3
16.Ακαδημία Κατερίνης 2
ΕΠΟΜΕΝΗ 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ -ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ -ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ -ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ- ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ- ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima