Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ


Στον Πειραιά σήμερα την ………………….…………. μεταξύ των συμβαλλομένων:

 

Αφενός

Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΘΡΥΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε. ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.» (καλούμενη εφεξής: ΘΡΥΛΟΣ), η οποία εδρεύει στον Πειραιά, οδός Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, έχει Αρ.Μ.Α.Ε. 31037/02/Β/04/46, Α.Φ.Μ. 094382568, της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ και εκπροσωπείται νόμιμα κατά την υπογραφή του παρόντος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής κ. Γιώργο Παύλου.

 

Αφετέρου

Το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ», (ΑΡΙΘ ΜΗΤΡ.2169), ΑΦΜ. 099426442 Α ΔΟΥ Κατερίνης   η οποία εδρεύει στο Νέο Κεραμίδι Δήμου Κατερίνης Πιερίας και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή του παρόντος από τον κ. Καλαϊτζή Δημήτριο Πρόεδρο του Σωματείου, (καλούμενο εφεξής: Αντισυμβαλλόμενος).
συμφωνήθηκαν, συνομολογήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

 Άρθρο 1 Ορισμοί – Έννοιες

Για την κατάρτιση και τη διασάφηση του παρόντος οι ακόλουθες λέξεις και φράσεις ορίζονται να έχουν το νόημα που τους αποδίδεται και ειδικότερα οι παρακάτω:
«Σήμα» Ως «Σήμα» θεωρείται το ημεδαπό διακριτικό γνώρισμα και σήμα  «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σχολές Ποδοσφαίρου»,  (λεκτικό με απεικόνιση και ορισμένη έγχρωμη σύνθεση), το οποίο επισυνάπτεται στο παρόν ως παράρτημα 1 και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού. Το ως άνω σήμα διαχειρίζεται η ΘΡΥΛΟΣ δυνάμει ιδιωτικού συμφωνητικού με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

 «Ακαδημίες» Ως Ακαδημίες θεωρούνται τα τμήματα εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών ηλικίας 5-15 ετών που οργανώνει η ΘΡΥΛΟΣ στα πλαίσια της ανάπτυξης του Μαζικού Αθλητισμού.

«Camps»    Ως Camps θεωρούνται τα εβδομαδιαία αθλητικά προγράμματα που οργανώνει η ΘΡΥΛΟΣ για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών με σκοπό την ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού και την γνωριμία των παιδιών με διάφορα Αθλήματα μέσω ειδικά επιλεγμένων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων.



 

Άρθρο 2 - Αντικείμενο

2.1. Η ΘΡΥΛΟΣ δια του παρόντος παραχωρεί στον Αντισυμβαλλόμενο και ο Αντισυμβαλλόμενος ρητά δια του παρόντος αποδέχεται:

α) την απλή, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη και μη καθ΄ οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκχωρητέα υποάδεια χρήσης του ανωτέρω σήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σχολές Ποδοσφαίρου και του διακριτικού γνωρίσματος, για την λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και των Camps της ΘΡΥΛΟΣ. Το σήμα και το διακριτικό γνώρισμα μπορεί να χρησιμοποιείται από τον Αντισυμβαλλόμενο αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του Αντισυμβαλλόμενου, όπως ορίζεται στο Παράρτημα 2 του παρόντος, και αποκλειστικά με τον τρόπο και στην έκταση που έχει εγκρίνει προηγουμένως η ΘΡΥΛΟΣ. Σε κάθε περίπτωση ο Αντισυμβαλλόμενος οφείλει να προσαρμόζει την προβολή του σήματος και του διακριτικού γνωρίσματος ανάλογα με τις υποδείξεις της ΘΡΥΛΟΣ, διαφορετικά η ΘΡΥΛΟΣ διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα έγγραφης μονομερούς και αζημίως καταγγελίας με άμεση ισχύ του παρόντος.

β) το σύστημα και τη μέθοδο (know-how) οργάνωσης και εν γένει δόμησης του προγράμματος εκγύμνασης και προετοιμασίας ποδοσφαιριστών στις νεαρές ηλικίες 5-15 ετών που εφαρμόζει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

γ) την προμήθεια αθλητικών ειδών ένδυσης (στολές) των αθλητών της σχολής του Αντισυμβαλλόμενου.

2.2. Στα πλαίσια των παραπάνω, η ΘΡΥΛΟΣ μέσω απεσταλμένων αντιπροσώπων της παρακολουθεί τόσο τις προπονήσεις όσο και τους αγώνες που διοργανώνει ο Αντισυμβαλλόμενος κατά την απόλυτη κρίση και επιλογή του, προκειμένου να γνωρίζει το επίπεδο και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς και την πιστή τήρηση από τον Αντισυμβαλλόμενο των όρων του παρόντος.

Άρθρο 3 – Διάρκεια
3.1. Η διάρκεια του παρόντος Συμφωνητικού είναι μονοετής αρχόμενη την 01.07.2011 και λήγουσα την 30.06.2012, εφόσον δεν τερματιστεί πρόωρα χωρίς τήρηση οποιασδήποτε προθεσμίας και αζημίως με τη συνδρομή σπουδαίου λόγου ικανού να δικαιολογήσει την άμεση λύση του παρόντος.
3.2 Σπουδαίος λόγος, ικανός να δικαιολογήσει την άμεση λύση του παρόντος, συντρέχει και όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε - έστω και μεμονωμένος - όρος του παρόντος, ή οποιαδήποτε υποχρέωση που - έστω και έμμεσα - προκύπτει από το παρόν.


Άρθρο 4 – Αντάλλαγμα
4.1.   Κατά την διάρκεια του παρόντος, ο Αντισυμβαλλόμενος αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει στην ΘΡΥΛΟΣ, ως αντάλλαγμα των ανωτέρω:

α. Ακαδημίες:
Ο Αντισυμβαλλόμενος καταβάλλει το ποσό των € 3.000 ετησίως πλέον ΦΠΑ, το οποίο είναι δυνατόν να καταβληθεί και με τραπεζική επιταγή, εντός του πρώτου δεκαημέρου του μηνός Ιουλίου εκάστου έτους.
β. Ένδυση:
Ο Αντισυμβαλλόμενος καταβάλλει το 30% του συνολικού ποσού συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σαν προκαταβολή, με την υπογραφή του παρόντος συμφωνητικού ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η όποια παραγγελία σε ρουχισμό.

4.2.    Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής οποιουδήποτε ποσού, ο Αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται στην καταβολή του οφειλόμενου ποσού νομιμοτόκως από τότε που το εν λόγω ποσό κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό.  Η ΘΡΥΛΟΣ έχει δικαίωμα να καταγγείλει άμεσα το παρόν, σε περίπτωση που ο Αντισυμβαλλόμενος επανειλημμένως καθυστερεί, ολικά ή μερικά, την καταβολή του συμφωνηθέντος κατά περίπτωση ανταλλάγματος. 

Άρθρο 5 – Υποχρεώσεις Αντισυμβαλλόμενου
5.1.    Ο Αντισυμβαλλόμενος καθ΄ όλη την διάρκεια ισχύος του παρόντος, οφείλει να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα άδειας που αποδεικνύουν ότι νομίμως υφίσταται και λειτουργεί, και ότι οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και των Camps είναι κατάλληλες και πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται κατά νόμο για την εκπλήρωση των σκοπών του παρόντος συμφωνητικού.
5.2.      Ο Αντισυμβαλλόμενος αναγνωρίζει και εγγυάται την πλήρη και αποκλειστική του ευθύνη για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας και των Camps, της ΘΡΥΛΟΣ μη υπέχουσας ουδεμία ευθύνη για την οργάνωση και την λειτουργία της Ακαδημίας του Αντισυμβαλλόμενου τόσο έναντι τρίτων όσο και έναντι του Αντισυμβαλλόμενου.
5.3. Ο Αντισυμβαλλόμενος εγγυάται ότι θα εφαρμόζει και θα ακολουθεί πλήρως το προπονητικό πρόγραμμα που θα του υποδεικνύεται από την ΘΡΥΛΟΣ και θα ακολουθεί τις υποδείξεις της ΘΡΥΛΟΣ με σκοπό τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την αποδοτικότερη και αποτελεσματική λειτουργία της Ακαδημίας και των Camps.
5.4.    Ο Αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται:
5.4.1. να παραχωρήσει, άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος, χώρο περιμετρικά των εσωτερικών γραμμών του αγωνιστικού χώρου ή κάθε άλλου χώρου που αποφασίζεται από τη Θρύλος για τη διαφημιστική προβολή των χορηγών της ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση οιαδήποτε τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού θα πρέπει να τύχει της προηγούμενης έγκρισης, άδειας και έγγραφης συναίνεσης  της εμπορικής διεύθυνσης της Θρύλος.
5.4.2. να αποστείλει στη Θρύλος με e mail ή με fax τις τρίμηνες καταστάσεις  / καρτέλες αξιολόγησης, μηνιαίο απουσιολόγιο και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία των εκπαιδευόμενων αθλητών προκειμένου να εκδοθούν κάρτες μέλους σχολής από τη Θρύλος.
5.4.3. να καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής των εντεταλμένων στελεχών και προπονητών της ΘΡΥΛΟΣ για μία έως και δύο επισκέψεις το χρόνο (ο μέγιστος αριθμός των ατόμων της αποστολής ορίζεται σε 3 άτομα και αφορά μάξιμουμ σε δύο διανυκτερεύσεις). Η υποχρέωση αυτή ισχύει μόνο αν οι εγκαταστάσεις του αντισυμβαλλόμενου ευρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από τον Πειραιά ή σε νησί.
5.4.4.να υιοθετεί και να εφαρμόζει την επικοινωνιακή πολιτική της ΘΡΥΛΟΣ όσον αφορά την προβολή της Ακαδημίας και των Camps, προωθώντας τα τοπικά έντυπα (brochure) προβολής της Ακαδημίας και των Camps, τα οποία θα τύχουν της προηγούμενης έγκρισης της ΘΡΥΛΟΣ.
5.4.5. να αγοράζει από την Θρύλος το αθλητικό υλικό που απαιτείται για την ένδυση των αθλητών της σχολής. Το αθλητικό υλικό ανανεώνεται υποχρεωτικά κάθε δύο χρόνια, εκτός από την εμφάνιση αγώνα που ανανεώνεται υποχρεωτικά σε ετήσια βάση.
5.4.6. να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες (τουλάχιστον δύο) που διοργανώνει η Θρύλος με ελάχιστο αριθμό ατόμων τριάντα (30) ανά διοργάνωση, και να ζητά εγγράφως έγκριση για συμμετοχή σε οποιοδήποτε άλλο τουρνουά ή camp ή εκδηλώσεις.
5.4.7. να εκπροσωπεί την Θρύλος σε οποιαδήποτε κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση με αντιπροσωπεία αθλητών του. 
5.4.8. να τηρεί και να εφαρμόζει απαρέγκλιτα τον κανονισμό λειτουργίας των σχολών που δίδεται συγχρόνως με την υπογραφή του παρόντος συμφωνητικού.
5.5. Ο Αντισυμβαλλόμενος αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα καθ΄ οιονδήποτε τρόπο χρήσης του αναφερόμενου Σήματος και του διακριτικού γνωρίσματος, εκτός από αυτά που ρητά τού παρέχονται με το παρόν. Ο Αντισυμβαλλόμενος αναγνωρίζει ότι η αποκλειστική ιδιοκτησία του Σήματος, του διακριτικού γνωρίσματος, του Παραρτήματος 1 και κάθε άλλου υλικού που περιέρχεται σε αυτόν κατά την εκτέλεση του παρόντος ή εξ αφορμής αυτού, ανήκει στην Θρύλος. Το δικαίωμα του Αντισυμβαλλομένου να χρησιμοποιεί τα παραπάνω καταργείται με τη λήξη του παρόντος για οποιονδήποτε λόγο.
5.6. Ο Αντισυμβαλλόμενος αποδέχεται και εγγυάται προσωπικά να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα έχει ως αποτέλεσμα την κατά παράβαση των όρων του παρόντος χρήση, εκμετάλλευση, παραποίηση και δυσφήμιση των Σημάτων, ούτε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση ή να δημιουργήσει κίνδυνο παραπλάνησης.

Άρθρο 6 – Υποχρεώσεις ΘΡΥΛΟΣ
6.1.   Η ΘΡΥΛΟΣ παραχωρεί για το διάστημα ισχύος του παρόντος στον  Αντισυμβαλλόμενο την τεχνογνωσία (knowhow), την οποία κατέχει σχετικά με την οργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, την οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας και των Camps και τη διάθεση και εμπορία των Προϊόντων του.
6.2. Η ΘΡΥΛΟΣ υπόσχεται την παρουσία των προπονητών και των στελεχών της στις εγκαταστάσεις του Αντισυμβαλλόμενου από μια (1) έως και δύο (2) φορές το χρόνο κατόπιν έγγραφης συνεννόησης με τον Αντισυμβαλλόμενο.
6.3.   Η ΘΡΥΛΟΣ υποχρεούται να προβάλει και να διαφημίζει την Ακαδημία και τα Camps του Αντισυμβαλλόμενου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
6.4.   Η ΘΡΥΛΟΣ παρέχει στον Αντισυμβαλλόμενο το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό των Ακαδημιών και των Camps της ΘΡΥΛΟΣ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητικού της προγράμματος.
6.5.   Η ΘΡΥΛΟΣ διοργανώνει ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επιμόρφωση των προπονητών και των γονέων των αθλητών.
6.6.   Η ΘΡΥΛΟΣ υποστηρίζει τον Αντισυμβαλλόμενο σε θέματα marketing μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει στην κατάρτιση χορηγικών προγραμμάτων, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθούν από τον Αντισυμβαλλόμενο για την προσέλκυση τοπικών χορηγιών.
6.7. Η ΘΡΥΛΟΣ παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν επίσκεψης και ξενάγησης στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και στις εγκαταστάσεις προετοιμασίας της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη για τους αθλητές της Ακαδημίας του.
6.8. Η ΘΡΥΛΟΣ παρέχει τη δυνατότητα στον Αντισυμβαλλόμενο να αποφασίζει την προμήθεια δωρεάν εισιτηρίων για τους ανήλικους αθλητές της Ακαδημίας του σε αγώνες της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι ενήλικες συνοδοί έχουν υποχρέωση να καταβάλουν εξ ολοκλήρου το αναγραφόμενο στο εισιτήριο ποσό.
Άρθρο 7 - Δικαιώματα της ΘΡΥΛΟΣ
7.1. Η ΘΡΥΛΟΣ ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι αυτής έχουν το δικαίωμα, μετά από προηγούμενη ειδοποίηση δύο (2) ημερών του Αντισυμβαλλόμενου, να έχουν πρόσβαση και να προβαίνουν σε έλεγχο των λογιστικών βιβλίων, στοιχείων και αρχείων που τηρεί ο Αντισυμβαλλόμενος σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, καθώς και να προμηθεύονται αντίγραφα αυτών ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου σχετίζεται με το παρόν συμφωνητικό προκειμένου να ελέγχεται η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα του Αντισυμβαλλομένου. Για το σκοπό αυτό, ο Αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να έχει τα βιβλία, στοιχεία και αρχεία του στη διάθεση της ΘΡΥΛΟΣ ανά πάσα στιγμή κατά την Διάρκεια του παρόντος.
Άρθρο 8 – Λοιποί Όροι
8.1. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από το παρόν δεν μεταβιβάζονται και δεν εκχωρούνται σε τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
8.2.    Κάθε πληροφορία που παρέχεται από την Θρύλος στον Αντισυμβαλλόμενο με σκοπό την εκτέλεση του παρόντος, ή αφορούν στην Θρύλος και περιέρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε γνώση του Αντισυμβαλλομένου κατά την εκτέλεση του παρόντος ή εξ αφορμής αυτού, θεωρείται ως απολύτως εμπιστευτική και ο Αντισυμβαλλόμενος δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιεί προς όφελός του ή προς όφελος οποιουδήποτε τρίτου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Θρύλος, εκτός και εάν επιτρέπεται από το παρόν. Η υποχρέωση εχεμύθειας εξακολουθεί και μετά την με οποιονδήποτε τρόπο λήξη του παρόντος. Η μη τήρηση εχεμύθειας από τον Αντισυμβαλλόμενο αποτελεί αντισυμβατική και πάντως ζημιογόνο συμπεριφορά. Η Θρύλος μπορεί να ζητήσει την άρση της προσβολής και την παράλειψή της στο μέλλον και την αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη.
8.3.    Οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν ότι οι όροι του παρόντος, οι οποίοι είναι άπαντες ουσιώδεις, αποτελούν την πλήρη και ανεπιφύλακτη συμφωνία τους μαζί με τα συνημμένα Παραρτήματα, μη ισχυούσης οιασδήποτε τυχόν προγενεστέρας προφορικής ή εγγράφου τοιαύτης, και τροποποιούνται μόνο εγγράφως. Παράβαση δε οποιουδήποτε όρου συνιστά λόγο καταγγελίας του παρόντος άνευ της υποχρεώσεως τήρησης προθεσμίας.
8.4.    Ρητά διευκρινίζεται ότι την πάσης φύσεως ευθύνη έναντι τρίτων και για οποιοδήποτε λόγο σε σχέση με την συνεργασία που αναφέρεται στο παρόν συμφωνητικό, φέρει αποκλειστικά ο Αντισυμβαλλόμενος.
8.5.    Σε περίπτωση μη εκτελέσεως / τηρήσεως ή μη προσήκουσας εκτελέσεως / τηρήσεως εκ μέρους του Αντισυμβαλλόμενου οιουδήποτε των όρων του παρόντος, η ΘΡΥΛΟΣ δικαιούται, με την επιφύλαξη παντός άλλου δικαιώματος, να καταγγείλει αζημίως και χωρίς τήρηση προθεσμίας το παρόν συμφωνητικό και να ζητήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία. Τα αποτελέσματα της καταγγελίας, δηλαδή η λύση της παρούσης συμφωνίας, επέρχονται από την κοινοποίηση στον Αντισυμβαλλόμενο του σχετικού εγγράφου.
8.6.    Η καταγγελία του παρόντος γίνεται συμφώνως προς τις διατάξεις του Α.Κ. και επιδίδεται συμφώνως προς τις διατάξεις του Κ.Πολ.Δ.
8.7.    Ακυρότητα όρου δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των υπολοίπων όρων του παρόντος, οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ.
8.8. Ρητώς συμφωνείται ότι το παρόν συμφωνητικό θα διέπεται και θα ερμηνεύεται από τον Ελληνικό Νόμο και για κάθε διαφωνία ή διένεξη σχετικά με την ερμηνεία των όρων του παρόντος, αλλά και για κάθε διαφορά που θα προκύψει τυχόν κατά την εκτέλεσή του, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια του Πειραιά.

Το παρόν συνετάγη σε τρία (3) πρωτότυπα. Οι συμβαλλόμενοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ανακοινώσουν το παρόν, συμφώνως προς το Άρθρο 8 παρ. 16 του Ν. 1882/ 90 όπως τροποποιήθηκε με την Απόφαση Υπ. Οικ. 1065606/7222/ ΔΕ-Β (ΦΕΚ 951 Β/ 31.7.00) στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

ΟΙ  ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΥΛΟΣ                                 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ

                                                              

                                                                  
 
   

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1

















ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2
Στοιχεία Αντισυμβαλλομένου
Ονομασία Εταιρείας:         ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ          (ΑΜ 2169)
Υπεύθυνος: ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                   
Επάγγελμα:ΣΩΜΑΤΕΙΟ     
Διεύθυνση Εγκατάστασης: ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
T.K.:   60100 - Πόλη:       ΚΑΤΕΡΙΝΗ             
Διεύθυνσης κατοικίας:      
Τ.Κ.:60100 - Πόλη:                   
Τηλέφωνο Εγκατάστασης: Fax:
κινητό τηλέφωνο: 6982766856
Ιστοσελίδες:
ΑΦΜ: ΔΟΥ:
Καταγραφή Εγκατάστασης - τεχνικά χαρακτηριστικά
Γήπεδα ποδοσφαίρου
Αριθμός γηπέδων:3
Διαστάσεις γηπέδου 1:ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ    Τάπητας:ΦΥΣΙΚΟ ΧΌΡΤΟ
Διαστάσεις γηπέδου 2:75 Χ 50 μ                      Τάπητας: ΦΥΣΙΚΟ ΧΟΡΤΟ
Διαστάσεις γηπέδου 3: 50 χ 30                       Τάπητας:ΦΥΣΙΚΟ ΧΟΡΤΟ
Κτιριακές εγκαταστάσεις / Βοηθητικοί χώροι
Αποδυτήρια:                              ΝΑΙ- αριθμός:3
Τουαλέτες / Ντους:                    ΝΑΙ - αριθμός:5
Αποθήκη αθλητικού εξοπλισμού: ΝΑΙ - τμ.: 50
Χώρος γραφείων:                        ΝΑΙ -αριθμός: 2
Κυλικείο:                                   ΝΑΙ – ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 50 Τ.Μ
Χώρος στάθμευσης:                    ΝΑΙ-τμ.: ΜΕΓΑΛΟΣ - ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima